Grävmaskinförare

Vi söker dig grävmaskinförare med fingertoppskänsla.

Om jobbet
Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en grävmaskinist.
Känner du dig manad att jobba för ett av Stockholms mest attraktiva arbetsplats inom mark & anläggning? Då ska du läsa vidare.

Om dig
Vi söker dig som har maskinförarbevis och har erfarenhet som grävmaskinist inom mark & anläggning. Du har arbetat med all typ schaktarbeten, kabelgrävning/plöjning, dränering, VA-schakt, finplanering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av både hjulburna och larvburna grävmaskiner och är van att arbete med rotortilt och gps-system.

Vi tror att du kan läsa och tolka ritningar och har vana att arbeta med tekniska beskrivningar samt att du kan göra egenkontroller.

Du talar svenska obehindrat och vi ser gärna att du behärskar det engelska språket.

Din bakgrund
Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser gärna att du har en positiv och ödmjuk attityd. Har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Att du gillar ta initiativ och arbeta i team ser vi som en självklarhet.

Som person är du självgående, serviceminded, ansvarsfull och plikttrogen.
Du är van att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig.
Dessutom är du noggrann och vi litar på att du alltid är mån om att lämna ifrån dig 100% väl utfört arbete. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Dina arbetsuppgifter
Som grävmaskinförare har du varierande arbetsuppgifter, vanligt förekommande är bland annat förberedande markarbeten, sten- och plattsättning, VA-arbeten, grundläggning, rörläggning, utsättning, finplanering samt arbeten med infrastruktur.

Kvalifikationer
Att du har tidigare erfarenhet är ett krav.

Krav
Grävmaskinförare med minst 3 års dokumenterad erfarenhet.

Utbildning
Meriterande
Gymnasial utbildning inriktning bygg & anläggning eller motsvarande YH-utbildning

Språk
Krav: Svenska
Yrkesbevis inom mark är ett krav.

Körkort: B-körkort är krav.
Maskinförarbevis är krav.

Ansökan
Urvalet sker löpande och vi ser gärna att du kommer in med ditt ansökningsbrev så snart som möjligt. Ansökan skickas via mail till: jobbansokan@vbmf.se Ange: "Grävmaskinist" i ämnesraden/referensraden. Var god och observera att tjänsten endast kan sökas via mail.